01 December 2014

Regret

Updating my blog cause i cant sleep. Esok kerja wey mampuih la mata panda adehh. After a hectic working week, i endup with flu and sore throat. What a wonderful weekend blerghhh. Its 2 in the morning now and if you see the updated time is different well its not my fault. Aku taktau macam mana setting time blog ni im so lopek okay i know. So i came with the idea of regret. Menyesal ni sesuatu yg kau takkan dapat ulang balik perbuatan tu. Omaigod what a confusing thoughts haha macam brbelit pulak ayat aku. Well aku banyak kali kot rasa regret ni. Terlampau banyak. How i wish i could turn back time. But come to think of it mestilah ada sebabnya kan. Salah satunya nak bagi kita pengajaran la. Sebelum nak buat sesuatu kena fikir buruk baik semua. Tapi kenapa aku nak kena update pasal ni kan eh lantak la. Sbenarnya aku nak tidurrrr T.T tolong la mata dont do this to me. Esok meeting jangan trtidur sudahh. Kerja da la banyak pending mati la nak menjawab ngn boss esok. Okay im going to dodoikn my eyes. Eh suka hati akula nak campur2 bahasa. Kbye. K. Hm night. Eh morning.

No comments:

Post a Comment