21 March 2016

Family Trip

Huh kemain lagi aku cuti hari isnin 3 minggu berturut. First week mc sbb demam (hari ahad tu da menangis cam onggila sbb da tau the real truth). Second week, sbb penat pergi concert EXO hari sabtu tu. Poyo la penat sampai hari isnin hahaha. So third week pulak, which is today. Family trip to Cameron jeeee. Actually ahad semalam da balik tapi sbb da apply cuti kan, cuti je la. Lagipun kalau nak kerja penat weyy, sampai tgh malam tadi. 

Family trip da la tak macam family trip. Aku mmg tak sebulu sangat ngn family adik mama sorang ni. Macam errrr sorry aku tak hot cam kau so tak masuk. Mmg agak pissed off jugak ah tapi nasib baik family aku cam org gila kan so hilang la rasa bengang tu. Sabtu tu tak banyak pun buat aktiviti, just pergi pasar malam dia je. Melantak sweet corn and sweet potato. Masa nak naik cameron tu huda muntah lolol hahaha sebab jalan selekoh2 kan.

Harini patut kena dtg kerja sbb ada meeting penting and I'm one of the important people yg kena attend meeting tu tapi aku lebih pilih rehat haha mati ler nak catch up esok. Tgh otw balik dpt lak text dari "pembunuh". Time tu da la tgh khusyuk berborak ngn all the siblings.  "Kau tak block lagi ke nombor dia ?!" "Kau block sekarang !" Hahahha habis aku yg kena maki ngn my lifesaver. Jangan risau. I'm completely okay lepas jumpa EXO last week hahaha totally forgot everything, peace.


My lifesaver, strength and soul. They're the first in everything. I love them with my whole life.


K yg ni kelakar. Masa pergi Kea farm semalam, tgh cari2 jagung and strawberry and souvenirs la kan, tetibaaaa ada org bagi bunga ni and cakap "someone said the smile of yours keep this flower blossom." Omg cheesy gilaa ayat dia, the word remain clear in my mind dohh hahaha. Blushing aku. Thank you to that "someone", i realize that I'm worthy and deserve someone better than the past. But for now, let me take a break from all this love life lah. Nnt bertembung jugak tepi jalan kalau da sampai masa, macam dalam drama korea. Eceh hahahha. 








No comments:

Post a Comment